Yıldırımhanlı Öğrenciler Tekvando'da Il Birincisi Oldu

Özel Yıldırımhan Fen ve Anadolu Lisesi'nin iki öğrencisi Tekvando'da il birincisi olarak Mersin'i şehirlerarası müsabakada...

Özel Yıldırımhan Fen ve Anadolu Lisesi'nin iki öğrencisi Tekvando'da il birincisi olarak Mersin'i şehirlerarası müsabakada temsil edeceği bildirildi.

Özel Yıldırımhan Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Nurettin Koca okullarının proje, olimpiyat, yabancı dil çalışmaları ile YGS ve LYS başarılarına bir yenisini daha eklediğini belirtti.

Kulüp etkinlikleri çerçevesinde tekvando müsabakalarına düzenli bir şekilde hazırlanan öğrencilerinden Fazlı Muhammet Uzunal'ın 68 kiloda Hamza Uzunal'ın ise 73 kiloda il birincisi olduğunu ifade eden Koca, "İkiz kardeş olan öğrencilerimiz Türkiye gruplar şampiyonasında Mersin'i temsil etmeye hak kazandılar." dedi.

Reklam
Reklam

Koca, öğrencilerini hedefine ulaşıncaya kadar destekleyeceklerini de sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: