Yıldırım'ın dönmesi için seferberlik

İstanbul - Fenerbahçe'de, kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ın görevi bırakacağını açıklamasının yankıları sürerken, sarı-lacivertli camia da başkanı bu kararından döndürmek için adeta seferber oldu.

Fenerbahçeli taraftarların, başkanı bu kararından vazgeçirmek için yarın yürüyüş düzenleyecekleri açıklandı. Fenerbahçeli taraftarlar, "www.antu.com" adresli internet sitesinde bu konuda fikir birliğine vararak, organizasyon düzenledi.

"Büyük Yürüyüş" adı verilen etkinlik kapsamında taraftarların yarın saat 12.00'de Kadıköy Altıyol Meydanı'ndaki boğa heykelinin bulunduğu alanda buluşarak, buradan kulüp binasına doğru yürüyecekleri bildirildi.

Reklam
Reklam

Kulüp binası önünde Aziz Yıldırım lehine sevgi gösterilerinde bulunmayı planlayan taraftarlar, başkanın bu kararından vazgeçmesini isteyecekler. Fenerbahçeli taraftarlar, 2001 yılında da görevi bırakma kararı alan, ancak camiadan gelen baskılar üzerine geri dönen Aziz Yıldırım için yürüyüş düzenlemişlerdi.

Fenerbahçeli taraftarlar, yürüyüşün ardından, "Bayrak Asma" kampanyası başlatacak. Aziz Yıldırım'ın başkanlığı bırakma kararının ardından yürüyüş organize eden taraftarlar, 22 Mayıs Pazartesi günü bütün Fenerbahçeliler'in ev ve işyerlerine sarı-lacivert bayrak asarak, Fenerbahçe'nin birlik ve beraberliğini göstermeleri yönünde kampanya başlatacaklar.