Yıldırımlı öğrencilerin mezuniyet heyecanı

Zonguldak Ereğli Özel Yıldırım Koleji, mezun olan 71 öğrencisini uğurladı. Okul Müdürü Ahmet Arıkçı, hem...

Zonguldak Ereğli Özel Yıldırım Koleji, mezun olan 71 öğrencisini uğurladı. Okul Müdürü Ahmet Arıkçı, hem sevinci hem hüznü bir arada yaşadıklarını söyledi.

Büyük Anadolu Oteli konferans salonunda hazırlanan programa katılan veliler, çocuklarının başarısı ile gurur duyarken, Okul Müdürü Ahmet Arıkçı, öğrencilerine veda etti. Arıkçı, törende yaptığı konuşmada, "Yıldırım Koleji olarak yarının Türkiyesinde bizim mezunlarımızın temsil ettiği değerlere sahip çok sayıda nitelikli insan hayatına ihtiyaç olacağını biliyoruz. Bu ihtiyaca cevap verecek, ülkesini her yerde ve özellikle uluslararası platformlarda en güzel şekilde temsil edecek nesiller yetiştirmek en önemli misyonumuzdur. Burada mezun ettiğimiz sevgili öğrencilerimiz, sizler Yıldırım Koleji bağında yetişmiş meyvelersiniz. Sizin tadınıza ve kokunuza insanlığın ihtiyacı var. Bu bilinçle hareket etmenizi ve Yıldırım farkını her yerde yaşamanızı temenni ediyorum. Yolunuz açık olsun." dedi.

Reklam
Reklam

Veliler adına Abdülkerim Mumcu ise konuşmasında Yıldırım Koleji ailesine teşekkür etti. Mezunlar adına konuşan Nagihan Çakar ise okullarından ayrılmalarından dolayı üzüntülü, ancak yeni bir hayata atılmalarından dolayı üzüntünün yanında mutluluğu yaşadıklarını söyledi. Öğrenciler tarafından hazırlanan konser ve sinevizyon görüntülerinin ardından mezun olan öğrenciler diplomalarını aldıktan sonra keplerini fırlattı. Büyük sevinç yaşayan öğrenciler bu mutluluklarını anne ve babaları ile paylaştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz