Yıldız B Milli Takım Taramalarının İlk Durağı Erzurum

Türkiye Basketbol Federasyonu Milli Takımlar Departmanı tarafından gerçekleştirilecek olan Yıldız B Milli Takım oyuncu taramaları...

Türkiye Basketbol Federasyonu Milli Takımlar Departmanı tarafından gerçekleştirilecek olan Yıldız B Milli Takım oyuncu taramaları 2-3 Kasım’da Erzurum'da başlayacak.

2015 yılında düzenlenecek Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkekler Avrupa Şampiyonaları'na hazırlık amacıyla 2012-13 sezonu içerisinde 1999 ve 2000 doğumlu oyunculardan oluşacak kadro için yapılacak oyuncu taramalarının ilk ayağı Erzurum merkez olmak üzere 2-3 Kasım 2012 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Erzurum ilinden sporcuların 2 Kasım Cuma günü saat 17:00’de Yakutiye Spor Salonu’nda toplanmasıyla başlayacak olan ve altyapı Milli Takım antrenörleri de hazır bulunacağı taramaya başta Erzurum olmak üzere Ağrı, Ardahan, Bingöl, Erzincan, Iğdır, Kars, Rize, Trabzon, Tunceli ve Van illerinden 1999-2000 doğumlu kız ve erkek sporcular katılacak. Taramalara Erzurum dışındaki illerden katılacak sporcular ise 3 Kasım Cumartesi günü saat 10:30’da yine Yakutiye Spor Salonu’nda toplanacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz