Yıldız Erkekler Futbol Turnuvası Sona Erdi

Elbistan İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen...

Elbistan İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen ve yaklaşık 3 aydan beri süren, Yıldız Erkekler Futbol Turnuvası, oynanan final maçlarının ardından sona erdi.

Yaklaşık bin 500 öğrencinin yer aldığı turnuva, Pınarbaşı Halı Sahada oynandı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mustafa Yılmaz, düzenlenen turnuvaya katılımın yüksek olmasının memnuniyet verici olduğunu belirterek, bu tür organizasyonlar sayesinde birçok alanda spor altyapılarının oluştuğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Turnuvada A Grubunda; Gazi Mustafa Kemal İlkokulu birinci, Kümbet Ortaokulu ikinci, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu üçüncü oldu.

B Grubunda; Yunus Emre İlkokulu birinci, Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu ikinci, Hacı Bektaş Veli İlköğretim Okulu üçüncü oldu.

C Grubunda; Fatih Ortaokulu birinci, Şehit Er Ali Beyaz Ortaokulu ikinci, Cumhuriyet Ortaokulu üçüncü oldu.

D Grubunda ise; Yıldız Ortaokulu birinci, Ali Tekinsoy Ortaokulu ikinci, Çiçek Ortaokulu üçüncü oldu.

Dereceye giren takımların kupaları; Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mustafa Yılmaz, şube müdürleri ve okul müdürleri tarafından verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: