Yıldız Güreşçiler Antalya'da Kampa Girecek

Antalya'da 11-13 Nisan tarihlerinde düzenlenecek "Uluslararası Zafer Turnuvası'nda" Türkiye'yi temsil edecek yıldız güreşçiler, 23 Mart-10 Nisan tarihlerinde Antalya'da kampa girecek.

Antalya'da 11-13 Nisan tarihlerinde düzenlenecek "Uluslararası Zafer Turnuvası'nda" Türkiye'yi temsil edecek yıldız güreşçiler, 23 Mart-10 Nisan tarihlerinde Antalya'da kampa girecek. Yıldız kızlar ile grekoromen ve serbest stil yıldız erkekler kategorilerinde organize edilecek Uluslararası Zafer Turnuvası'nda mindere çıkacak sporcular, 19 gün boyunca teknik direktörleri ve antrenörleri eşliğinde çalışmalarını sürdürecek. Gelecek yıllarda, dünya ve Avrupa şampiyonaları ile olimpiyatlarda Türk bayrağını dalgalandırmak için çalışan yıldız sporcular, Uluslararası Zafer Turnuvası'nda rakiplerine üstünlük sağlayarak Türk güreşinin altyapısının ne kadar güçlü olduğunu tüm dünyaya göstermek istiyor. Toplam 150 sporcunun katılımıyla Kemer Rose Otel'de gerçekleştirilecek hazırlık kampında, teknik direktör İbrahim Şahin yıldız kızları, Gökhan Yavaşer serbest stil yıldız erkekleri, Akif Canbaş ise grekoromen stil yıldız erkekleri çalıştıracak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: