Yıldız Holding, Bilal Kaafarani İle Hedef Büyüttü

Yıldız Holding Global İnovasyon Grup Başkanı Bilal Kaafarani, "Hedefimiz, Yıldız Holding'i global pazarın en büyük...

Yıldız Holding Global İnovasyon Grup Başkanı Bilal Kaafarani, "Hedefimiz, Yıldız Holding'i global pazarın en büyük oyuncularından ve en yenilikçi şirketlerinden biri olarak geleceğe taşımak" dedi.

Yeni stratejilerini anlatmak için İstanbul Modern'de basın toplantısı düzenleyen Bilal Kaafarani, holdingin inovasyon yaklaşımı ve Northstar'ın çalışmaları hakkında bilgi verdi. Yıldız Holding'in operasyonel inovasyon ve pazar inovasyonu konularında çok başarılı performans gösterdiğini kaydeden Kaafarani, "Sonuçlara, gelirlerine, büyüme oranlarına ve pazar paylarına baktığımızda bunu net bir şekilde görüyoruz. Hedefimiz, Yıldız Holding'i global pazarın en büyük oyuncularından ve en yenilikçi şirketlerinden biri olarak geleceğe taşımak. Bunu yapabilmek için kategori inovasyonu ve dönüşümcü inovasyonları geliştireceğiz. Global trendleri gözden geçirip bunları yerel tüketici iç görülerine çevirmek suretiyle sürdürülebilir kategori inovasyonları yaratarak, başarımızı daha da ileri taşıyacağız. Ayrıca akademi, kamu ve özel sektör işbirliklerini bir araya getirip, dönüşümcü inovasyonları geliştireceğiz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Northstar'ın ikincil hedefinin, ürünü olan inovasyonları şirketlere sunmak ve danışmanlık vermek olduğunu vurgulayan Kaafarani, başarı için en kritik noktanın liderlerin yaklaşımı ve inovasyona olan bağlılık olduğunu ifade etti. Şirketlerin inovasyon konusunda yapacakları planlamayla verimliliklerini yüzde 20-30 oranında artırabileceğini belirten Kaafarani, Yıldız Holding'in bu açıdan çok şanslı bir grup olduğunu dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz