Yıldız, Kitlesel Düzeyde İlçe Birincisi

Tavşanlı Özel Yıldız İlköğretim Okulu, 2012 SBS Sonuçlarına göre kitlesel düzeyde ilçe birincisi oldu. Okul...

Tavşanlı Özel Yıldız İlköğretim Okulu, 2012 SBS Sonuçlarına göre kitlesel düzeyde ilçe birincisi oldu. Okul Müdür Yardımcısı Rabia Yıldız, Tavşanlı Özel Yıldız İlköğretim Okulu’nun 2012 SBS’de de geleneğini bozmayarak önemli bir dereceye imza attığını söyledi.

Rabia Yıldız, okulun 444 ortalama puanla kitlesel düzeyde Tavşanlı 1.’si olduğunu kaydetti.

Bu yıl Özel Yıldız İlköğretim Okulu’ndan 22 öğrencinin sınava girdiğini anlatan Rabia Yıldız, “Bu öğrencilerimizden 7’si çeşitli alanlarda 480 ve üzeri puanlar alarak güzel bir dereceye imza attılar. Diğer 15 öğrencimiz ise çeşitli alanlarda 450 puan alarak emeklerinin karşılığını gördüler” dedi.

Reklam
Reklam

Bu sene yüzde 40’a yakın fen lisesi kazandırma oranı beklediklerini dile getiren Yıldız şöyle devam etti: “22 mezunumuzun doğru tercihlerle en az 8’ini fen liselerine göndereceğimizi umuyoruz. Diğer öğrencilerimiz de puanları doğrultusunda Anadolu öğretmen lisesi, Anadolu lisesi ve sosyal bilimler liselerine yerleşecekler.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz