Yıldız Kızlardan Başkan Kuzu'ya Ziyaret

Çanakkale'de bir ilki gerçekleştirerek bu branşta öncü olan Osman Çaneri İlköğretim Okulu'nda Kız Futbol Takımı...

Çanakkale'de bir ilki gerçekleştirerek bu branşta öncü olan Osman Çaneri İlköğretim Okulu'nda Kız Futbol Takımı kuran ve başarıdan başarıya koşan Deniz Ayhan, takımı ile birlikte Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu'yu makamında ziyaret etti.

Kurulduğu günden itibaren 6 resmi maça çıkan Osman Çaneri İlköğretim Okulu Kız Futbol Takımı oynadığı maçlarda toplam 17 gol atarken, kalesinde hiç gol görmedi. Oynadığı zorlu mücadelelerin hepsinden üstünlükle ayrılan kızlar, Çanakkale'yi Türkiye Yarı Finali'nde temsil edecek takımı seçmek için yapılan turnuvanın finalinde ise Çanakkale Merkez Atatürk İlköğretim Okulu'nu 1-0 yenerek dikkatleri üzirene çekmişti. Gerçekleştirilen ziyarette Başkan Kuzu, Yıldız Kız Futbol Takımının tüm krampon ihtiyaçlarını karşılayacağı sözünü verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: