Yıldız Kuğular Sezonu Açıyor

Seramiksan Bayan Voleybol takımı A takım oyuncuları alt yapı oyuncularına, alt yapı sezonu öncesi moral...

Seramiksan Bayan Voleybol takımı A takım oyuncuları alt yapı oyuncularına, alt yapı sezonu öncesi moral ziyaretinde bulundu.

Yıldız Kuğular 28 Kasım Çarşamba günü deplasmanda ilk resmi maçına çıkıyor, Yıldız Kuğular sezona Soma Sotes Spor deplasmanında başlayacak. Manisa Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen turnuvada Genç Kızlar, Yıldız Kızlar ve Yaş Grubu Kızlar kategorilerinde mücadele edecek olan Seramiksan Spor Altyapı takımlarından, Yıldız Kuğular 28 Kasım Çarşamba günü deplasmanda Soma Sotes Spor ile karşı karşıya gelecek.

Reklam
Reklam

Altyapı koordinatörü Kürşad Çetin yaptığı açıklamada; “Seramiksan Spor Altyapı Takımları olarak ilk senemiz olmasına rağmen 3 kategoride de rakiplerimizi yenecek güçteyiz ve çok iddialıyız. 2013 yılı Mart ayı sonuna kadar voleybol şenliği devam edecek. Bu süreçte tüm voleybol severleri takımlarımızı desteklemeye bekliyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: