Yıldız Sporcular Mamak’ta Yetişiyor

Mamak Belediyesi Spor Kulübü Tekvando Takımı başarıdan başarıya koşuyor. Tekvando takımı, 18-22 Mart tarihleri arasında...

Mamak Belediyesi Spor Kulübü Tekvando Takımı başarıdan başarıya koşuyor. Tekvando takımı, 18-22 Mart tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen Milli Eğitim Bakanlığı Liselerarası Gençler Ankara Şampiyonası’nda üç birincilik ve dört ikincilik elde ederek büyük bir başarıya imza attı.

Mamak’ı bir kez daha gururlandıran takımı tebrik eden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, sporun gelişimi noktasında spor yatırımlarına büyük önem verdiklerini kaydederek, “İlçemizde yetişen sporcularında faydalanabileceği tesislerimiz önümüzdeki aylarda hizmet vermeye başlayacak. Sporcularımız daha iyi ortamlarda kendilerini yetiştirecek. İşte o zaman başarı çıtası daha da yukarı çıkacak” diye konuştu. Tekvando takımı, Mayıs ayında Samsun’da yapılacak Liseler arası Türkiye Şampiyonası’na hazırlanıyor.

Reklam
Reklam

SPORCU ÜRETEN FABRİKA 'MAMAK'

Altmış liseden yaklaşık üç yüz elli sporcunun katıldığı ve beş gün süren müsabaka sonunda bayanlarda 44 kilogramda Ceren Özbek birincilik elde ederken, 62 kilogramda Şehriban Aydınlı ve 68 kilogramda Büşra Ayva ikinci oldu. Erkeklerde ise 74 kilogramda Muhammed Akkuş, 51 kilogramda Saadettin Öztürk birinci, 55 kilogramda Erman Kömürcü ve 68 kilogramda Ahmet Üçgül ikinci oldu. Sağlıklı kentlerin sağlıklı bireylerden oluştuğunu kaydeden Akgül, Mamak’ın adeta sporcu üreten bir fabrika olduğunu söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz