Yıldızeli Birlikspor Namağlup Şampiyon Oldu

Sivas Süper Amatör Küme Lig’inde mücadele eden Yıldızeli Birlikspor bu yılda namağlup şampiyon oldu.Yıldızeli Kaymakamlığı...

Sivas Süper Amatör Küme Lig’inde mücadele eden Yıldızeli Birlikspor bu yılda namağlup şampiyon oldu.

Yıldızeli Kaymakamlığı tarafından iki yıl önce kurulan ve iki yıldır Sivas’ta amatör futbol kategorisinde ilçesini temsil eden Yıldızeli Birlikspor mağlubiyet yüzü görmeden şampiyon olarak kupayı aldı. Yıldızeli futbol sahasında Emniyetgücü ile karşılaşan Birlikspor rakibini 2-1 mağlup ederek namağlup bir şekilde kupasını aldı. Ligin bitmesine 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Birlikspor sezon boyunca oynamış olduğu 18 maçta 1 beraberlik ve 17 galibiyetle 52 puan toplayarak en yakın rakibine 15 puan fark atarak şampiyon oldu. Birlikspor’un kupasını Kaymakam Hakan Yavuz Erdoğan, Başkan Ali Dülger, yöneticiler verdi.

Reklam
Reklam

Kaymakam Hakan Yavuz Erdoğan takıma başarılar dileyerek bu yıl Bölgesel Amatör Lig’e çıkmak için az bir zaman kaldığının belirtti. Bölgesel Amatör ligin ardından ise asıl hedefimiz olan 3. Lige çıkmak olduğunu kaydetti.

Yönetim kadrosu, teknik heyet ve futbolcularda bugüne kadar vermiş olduğu desteklerden dolayı Kaymakam Erdoğan’a teşekkür etti.

Kupa törenine Kaymakam Hakan Yavuz Erdoğan, Belediye Başkanı Selim Baş, Ak Parti İlçe Başkanı Zahid Doğan, Başkan Ali Dülger, İl Genel Meclisi Üyesi Nazif Arar, ve çok sayıda taraftar katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: