Yıldızeli Kaymakamından Gürün Kaymakamına Ziyaret

Gürün’de oynanan Yıldızeli Birlikspor-Gürünspor maçını izlemeye giden Yıldızeli Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan, Gürün Kaymakamı Ömer...

Gürün’de oynanan Yıldızeli Birlikspor-Gürünspor maçını izlemeye giden Yıldızeli Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan, Gürün Kaymakamı Ömer Kalaylı’yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Erdoğan, Yıldızeli’nde yapılan çalışmalar hakkında Kalaylı’ya bilgiler verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Kaymakam Kalaylı, Hakan Yavuz Erdoğan’a Gürün Şal’ı hediye etti. Ziyaretin ardından iki kaymakam Gökpınar Gölü’ne geçti. Kaymakam Kalaylı burada, Gürün Gökpınar Doğal Yaşam Parkı’nda kaymakamlık olarak yaptıkları peyzaj çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kaymakam Kalaylı ve Erdoğan, Gökpınar Gölü’nü gezdi.

Reklam
Reklam

Gezi ve ziyaret hakkında açıklama yapan Kaymakam Erdoğan, yapılan çalışmaları beğendiğini söyleyerek, “Gökpınar Gölü muhteşem bir doğa harikası. Burada yapılan peyzaj çalışmaları ve tesisler son derece modern ve güzel olmuş. Ben yapılan çalışmalardan dolayı Kaymakam Kalaylı’yı ve emeği geçenleri tebrik ediyorum. Kendilerine yapmış oldukları ev sahipliği ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: