Yıldızeli Müftüsü Hüseyin Susam:

Hz. Muhammed'in dünyayı şereflendirmesi münasebeti ile her yıl 14-20 Nisan tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanan...

Hz. Muhammed'in dünyayı şereflendirmesi münasebeti ile her yıl 14-20 Nisan tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanan Kutlu Doğum Haftası Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde de çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında 16 Nisan Pazartesi günü İlçe Müftüsü Hasan Hüseyin Susam'ın nezaretinde merkezdeki din görevlileri ile beraber saat 10.00'da başta İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı, kamu kurum ve kuruluşları, hastane ve hasta ziyaretleri, okullar ve esnaf ziyaretleri ile başlayacak. Ayrıca hafta içerisinde belde ve köy camilerinde İlçe Müftüsü Hasan Hüseyin Susam ve kadın vaizlerin konferansları olacak. 18 Nisan günü saat 12.00'da din görevlilerine ve misafirlere Seyfullah Emmioğlu Öğrenci Yurdu'nda kutlu doğum yemeği ikram edilecek. Aynı gün 13.30'da İlçe Kapalı Spor Salonu'nda Diyanet İşleri Başkanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanı Doç. Dr. İsmail Karagöz 'Hz. Peygamberin Öğretilerinde Aile' konulu konferans verecek.

Reklam
Reklam

Kutlu Doğum Haftası ile ilgili açıklama yapan İlçe Müftüsü Hasan Hüseyin Susam Kutlu Doğum Haftası ile ilgili olarak şunları söyledi:

"Alemlere rahmet olarak gönderilen İki Cihan Sultanı Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'i Kutlu Doğum Haftası'nda en güzel şekilde yad edeceğiz. İlçe Müftülüğü olarak çeşitli programlar hazırladık. Bizim tek arzumuz vatandaşımızın yılda sadece birkaç saatini ayırarak bu kutlamalara katılması ve Peygamber Efendimize olan hürmetini göstermesi. Bu vesile ile yapılan programlara ilçe halkımızın yoğun katılım sağlamasını bekliyoruz."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: