Yıldızlar Masa Tenisinde Zafer Yamanlar’ın

Gençlik ve Spor İzmir İl Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Atatürk Stadı'nda düzenlenen Ortaokullar...

Gençlik ve Spor İzmir İl Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Atatürk Stadı'nda düzenlenen Ortaokullar Arası Yıldızlar Masa Tenisi İl Birinciliği, Özel Yamanlar Işık Ortaokulu’nun zaferi ile sonuçlandı.

59 okuldan 228 öğrencinin katılımı ile büyük bir çekişme içinde geçen yarışmada rakiplerine hiç set vermeyen Özel Yamanlar Işık Ortaokulu şampiyon olurken, İhsane Tuna Dıravacıoğlu Ortaokulu ikinci, Menderes Mustafa Kemal Ortaokulu ise üçüncülüğü elde etti. Bu sonuçla Özel Yamanlar Işık Ortaokulu, Türkiye Şampiyonası'nda İzmir’i temsil edecek.

Reklam
Reklam

Özel Yamanlar Işık Ortaokulu Müdürü Sıtkı Kuru, “Bilimsel ve Akademik başarılarımıza Sportif başarıları da eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Öğrencilerimizin Masa Tenisinde Türkiye Şampiyonluğunu İzmir’e taşıyacağına inanıyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: