Yılın annesine, beyaz eşya mağazasından bulaşık makinesi

Tokat'ın Erbaa ilçesinde Kaymakamlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı, 5 bin anne arasından Rukiye Bayraktar'ı yılın...

Tokat'ın Erbaa ilçesinde Kaymakamlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı, 5 bin anne arasından Rukiye Bayraktar'ı yılın annesi seçti. 3 çocuk annesi Rukiye Bayraktar'a ilçedeki bir mağaza, bulaşık makinesi hediye etti.

Tokat’ın Erbaa ilçesinde 5 bin aday arsından seçilen yılın annesine ödülü esnaftan geldi. Köyde yaşayan ve 3 çocuk bakan Rukiye Bayraktar'a hediye vermek için organizasyon yapan beyaz eşya mağazasının sahibi Metin Tütüncü, böyle güzel bir organizasyonda bulunmaktan dola hem işyeri adına hem de firma adına çok mutlu olduklarını söyledi. Yılın annesine evinin eksiği olarak bulaşık makinesi hediye ettiklerini belirten Tütüncü, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Törene Erbaa Kaymakamı Erdal Çakır, Belediye Başkan vekili, siyasi parti temsilcileri ve protokol eşleri katıldı. Törende yılın annesi seçilen Rukiye Bayraktar’ı tebrik eden Kaymakam Çakır, “Tüm annelerimiz adına bugün burada temsilen Rukiye hanımı seçtik. Onun ve tüm dünyadaki annelerin anneler gününü kutluyorum. Annelerimiz bizim başımızın taçlarıdır onlara her zaman gereken önemi ve değeri göstermeliyiz." şeklinde konuştu. Daha sonra yılın annesine plaketini Erbaa Kaymakamı Erdal Çakır'ın eşi Sultan Çakır takdim etti.

Yılın annesi seçilen Rukiye Bayraktar, bu güzel ve anlamlı hediyeler için teşekkür ettiğini belirterek bu hediyeyi çocukları için kabul ettiğini söyledi. Program yapılan ikramların ardından son buldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: