Yılın Doktoruna Zayıflattığı Hastalarından Plaket

Mustafa KOZAK/ANTALYA, Obezite tedavisi yaptığı hastaları, yılın doktoru seçilen Doç. Dr. Nurullah Bülbüller için Antalya Atatürk Parkı'nda çay partisi düzenledi.

Mustafa KOZAK/ANTALYA, Obezite tedavisi yaptığı hastaları, yılın doktoru seçilen Doç. Dr. Nurullah Bülbüller için Antalya Atatürk Parkı'nda çay partisi düzenledi. Çay partisinde 50'nin üzerinde hastasını bir arada gören Doç Dr. Bülbüller, çiçeklerle karşılandı. Yılın doktoru Doç.Dr. Bülbüller'e, hastaları plaketle teşekkür etti. Doç. Dr. Bülbüller'in tüp mide ameliyatı olarak zayıflayan hastalarından Aynur Kuşkaya'nın organize ettiği çay partisinde, yılın doktoruna bir de plaket verildi.
Üzerinde 'Hayatımızı mucize dokunuşlarla değiştirdiğiniz için şükranlarımızı sunuyoruz' yazılı plaketle duygulanan Doç.Dr. Bülbüller, bugüne kadar 500'ün üzerinde hastayı ameliyatla zayıflattığını söyledi. Doç.Dr. Bülbüller, hastalarından böyle bir plaket almaktan onur duyduğunu belirterek, "Hayatımda aldığım en kıymetli hediye bu" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: