Yılın En İddialı Oyunlarından "max Payne 3" Playstore'da

Aksiyon dalındaki oyunların en iddialılarından "Max Payne 3", dünya ile aynı anda Playstore'da oyunseverlerle buluşuyor.

Aksiyon dalındaki oyunların en iddialılarından "Max Payne 3", dünya ile aynı anda Playstore'da oyunseverlerle buluşuyor.

TTNET'in dijital oyun platformu Playstore, Rockstar firması tarafından yayınlanan "Max Payne 3"ü, 1 Haziran itibarıyla 149.90 TL yerine 99.90 TL'ye oyunseverlerle buluşturuyor. "Max Payne 2"deki olaylardan 8 yıl sonrasını konu alan "Max Payne 3", Playstore'da dünyayla aynı anda satışa sunuluyor.

Başarılı grafikleriyle oyunseverleri sinematik bir yolculuğa çıkaran "Max Payne 3", yorgun polis Max Payne'in New York Polis Departmanı ile ilişkisini keserek Brezilya'nın Sao Paulo kentinde zengin müşteriler için özel güvenlik olarak çalışmasıyla başlıyor. Daha sonra oyun heyecan dolu bir aksiyona dönüşüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: