Yılın Fotoğraf Sanatçısı Ödülü İbrahim Zaman’ın

Kuşadası Uluslararası Fotoğraf Günleri ve Fotomaratonu kapsamında 'Yılın Fotoğrafçısı' ödülü ünlü fotoğraf sanatçısı İbrahim Zaman’ın...

Kuşadası Uluslararası Fotoğraf Günleri ve Fotomaratonu kapsamında 'Yılın Fotoğrafçısı' ödülü ünlü fotoğraf sanatçısı İbrahim Zaman’ın oldu.

Bu yıl üçüncü kez düzenlenen Kuşadası Uluslararası Fotoğraf Günleri ve Fotomaratonu kapsamında Kuşadası Belediyesi ile Kuşadası Fotoğraf ve Sinema amatörleri Derneği (KUFSAD) tarafından yılın fotoğraf sanatçısı seçilen İbrahim Zaman’a ödülü Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün tarafından verildi.

3. Kuşadası Uluslararası Fotoğraf Günleri ve Fotomaratonu kapsamında ödül töreni Kuşadası Kütüphane Salonu’nda gerçekleşti. Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün ile birlikte kalabalık bir davetli topluluğunun ve ünlü fotoğraf sanatçılarının katıldığı ödül töreninde Kuşadası Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (KUFSAD) Başkanı Yusuf Aslan, Yılın Fotoğrafçısı ödülünün ünlü fotoğraf sanatçısı İbrahim Zaman’a verildiğini açıklayarak, fotoğraf sanatına yaptığı katkıları anlattı. Daha sonra kürsüye gelen Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, fotoğraf sanatının gelişmesine büyük önem verdiklerini belirterek, 3 yıl önce düzenlemeye başladıkları Kuşadası Fotoğraf Günleri ve Fotomaratonu’nun bu yıl uluslararası boyuta taşındığına dikkati çekti.

Reklam
Reklam

Yapılan konuşmaların ardından Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, 3. Kuşadası Uluslararası Fotoğraf Günleri ve Fotomaratonu kapsamında gerçekleştirilen yılın fotoğraf sanatçısı ödülünü İbrahim Zaman’a verdi.

- İBRAHİM ZAMAN KİMDİR ?

1937'de Adapazarı'nda doğdu. 1959'da sanatsal nitelikli fotografa ilgi duydu. Adapazarı'nda, GRUP 5 ve AFAK fotograf klübü kurucu üyeliğini yaptı. GÜVERCİNLER adıyla ilk kişisel sergisini 1967'de istanbul'da açtı. Uluslararası sayısız Sergi, Saydam Gösterisi ve yarışmalara katıldı. Eczacıbaşı prestij yıllıkları, Turizm Bakanlığı'nın Yurtiçi ve Yurtdışı tanıtım yayınlarından Afiş pankart ve broşürlerde, Türkiye prestij albümlerinde ve benzeri birçok dergilerde fotografları ve yazıları yer aldı. Birçok Ulusal ve Uluslararası yarışmada jüri üyeliği yapmıştır. FOTOGEN üyesi ve İFSAK onur üyesidir.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz