Yılın İlk Kitap Fuarı Adana’da Açılıyor

Çukurova 6. Kitap Fuarı, yarın TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde açılıyor.TÜYAP Adana Fuarcılık...

Çukurova 6. Kitap Fuarı, yarın TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde açılıyor.

TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş. ve Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliğiyle, Adana Büyükşehir Belediyesi desteği ile gerçekleştirilecek olan Çukurova 6. Kitap Fuarı kapsamında panel, söyleşi, şiir dinletisi ve çocuk etkinlikleri gibi 60 kültür etkinliğinde ve imza günlerinde 300 yazar kitapseverlerle buluşacak.

205 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılacağı fuarda, aralarında Oya Baydar, Can Dündar, Enver Aysever, Ahmet Telli, Behçet Çelik, Canan Tan, Gülten Dayıoğlu, Nasuh Mahruki, Mine Soysal, Onur Öymen, Semih Gümüş ve pek çok şair, yazar ve bilim insanının bulunduğu konuklar 6 gün boyunca okurlarla bir araya gelecek.

Reklam
Reklam

Çukurova 6. Kitap Fuarı, TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen Çukurova Eğitim Fuarı ile eş zamanlı olarak 15-20 Ocak 2013 tarihleri arasında 10.30-20.30, kapanış günü olan 20 Ocak 2013 tarihinde ise 10.30-20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: