"yılın İşadamı Ve Girişimcisi Ödülleri" Yarın Veriliyor

Mersin Sanayicileri ve İşadamları Derneği’nin (MESİAD), "Yılın İşadamı ve Girişimcisi Ödülleri" yarın sahiplerini buluyor. Düzenlenecek...

Mersin Sanayicileri ve İşadamları Derneği’nin (MESİAD), "Yılın İşadamı ve Girişimcisi Ödülleri" yarın sahiplerini buluyor. Düzenlenecek ödül törenine Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan da katılacak.

MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akkurt, geleneksel ödül töreni ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada, Mersin ve Türkiye'nin gelişmesine katkı sağlayan işadamı ve sanayicilerin, "MESİAD 8. Yılın İşadamı ve Yılın Girişimcisi Ödülleri"nin yarın düzenlenecek törenle ödüllendirileceğini bildirdi. Hızla değişen dünyaya uyum sağlamak için sürekli yenilenme, gelişme ve girişimler yapmak gerektiğini belirten Akkurt, işadamlarının küreselleşen ekonomide siyasal, ekonomik ve toplumsal sorumluluklarının arttığına dikkat çekti. Akkurt, Mersin'in gelişiminin her anlamda desteklenmesi, global dünyanın zorlu piyasa koşullarında üretim yapıp, Mersin'in yanı sıra Türkiye'nin de ekonomik kalkınmasına ve sosyal barışına katkıda bulunmanın ve istihdam yaratmanın büyük özveri gerektirdiğinin altını çizdi. Küresel rekabet ortamında Türkiye'deki işadamlarının girişimcilik ruhuyla her koşulda yatırım yapmaya devam ettiğini kaydeden Akkurt, "Mersin ve ülkemizin kalkınması için hiçbir alkış ve övgü beklemeden yatırımlarına devam eden işadamlarımızın çalışmaları ne kadar takdir edilse azdır. MESİAD olarak bizler, özveriyle çalışan işadamlarımızın başarılarına kamuoyunun dikkatini çekmek, motivasyonlarını yükseltmek için birçok organizasyon düzenliyoruz. Bu kapsamda Mersin ekonomisine önemli katkıların yanında istihdam yaratarak sosyal barışa katkı sunan sanayici ve işadamlarımızı ödüllendirmek hedefiyle ilkini 8 yıl önce gerçekleştirdiğimiz 'Yılın İşadamı (İş insanı) ve Yılın Girişimcisi Ödülleri'ni, geleneksel hale getirdik. Bu yıl 8.'sini organize edecek olmanın gururu ve heyecanını yaşadığımız 'MESİAD 8. Yılın İşadamı ve Yılın Girişimcisi Ödülleri' töreninde, Mersin'de Yılın İşadamı, Yılın Girişimcisi, sosyal, kültürel ve hizmet ödüllerinin yanı sıra MESİAD-Mersin Üniversitesi işbirliği ile yapılan Proje Yarışması birincilerine verilecek olan ödüller sahiplerini bulacak" dedi.

Reklam
Reklam

Ödül töreni ve kokteylin yarın Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenleneceği bilgisini veren Akkurt, ödül törenine Ekonomi Bakanı Çağlayan’ın da katılacağını belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: