Yılın kaliteli okulu seçilen Yıldırımhan’da büyük sevinç yaşanıyor

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Türkiye’nin en kaliteli okulu seçilen Mersin Özel Yıldırımhan İlköğretim Okulunda büyük...

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Türkiye’nin en kaliteli okulu seçilen Mersin Özel Yıldırımhan İlköğretim Okulunda büyük sevinç yaşanıyor.
Yıldırımhan İlköğretim Okulu Müdürü Servet Genç, Türkiye’nin en kaliteli okulu seçilmeleri nedeniyle Okul binasında düzenlediği basın toplantısında Türkiye genelinde Milli Eğitim Bakanlığına bağlı tüm resmi-özel okul ve kurumların katıldığı “Eğitimde Kalite Ödülü Yarışmasında” Mersin Özel Yıldırımhan İlköğretim Okulu’nun birinci geldiğini belirtti.
Finalde okullarının Adıyaman, Ankara, Antalya, Balıkesir, Bartın, Bursa, Isparta, İstanbul, İzmir, Konya, Tokat, Trabzon ve Zonguldak’ı geride bıraktığını ifade eden Genç, "Özel Yıldırımhan İlköğretim Okulu olarak Türkiye birincisi olmanın gururunu yaşıyoruz” diye konuştu.
Milli Eğitim Bakanlığı Toplam Kalite Yönetimi Bakanlık Değerlendirme Ekibince okullarındaki öz değerlendirme raporu, stratejik planı, kurumsal çalışmaları ve başarıları, ulusal ve uluslararası, SBS, spor yarışmaları, kültürel başarıları ile
eğitim-öğretim ortamları, veli, öğrenci, çalışan memnuniyetleri incelendiğini anlatan Genç, yapılan inceleme ve gözlemler sonunda tüm çalışmaların kalitesinin belgelendiğini söyledi.
Okullarının Türk Akreditasyon Kurumu ( TÜRKAK) bağlı ARTIBEL Kalite Belgelendirme Kurumunca 2010 yılında ve 2011 yılında İSO 9001:2008 Kalite Belgesi alarak eğitim-öğretim ve yönetim alanında başarısını da tescil ettirdiğini ifade eden Genç, okullarında uygulanmakta olan Toplam Kalite Yönetimi uygulamalarının güzel sonuçlarını almaya başladıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz