Yılın Rüküşlerini Belirleyen Richard Blackwell Öldü

Yılın En Kötü Giyinenlerini Kim Belirleyecek?

Her yıl dünyanın en kötü giyinenler listesini hazırlayan Moda Eleştirmeni Richard Blackwell hayatını kaybetti. Blackwell'in en kötü giyinenler listesinden birçok ünlü çekiniyordu. Blackwell'in en son hazırladığı listesinde Cher'den Britney Spears'a kadar birçok ünlü yer alıyordu. Richard Blackwell Geçtiğimiz Pazartesi günü 86 yaşında bağırsak enfeksiyonundan yaşamını yitirdi.

**İşte Blackwell'in en son hazırladığı rüküş listesi..

1) Victoria Beckham: "Moda baharatlarını unutun - sadece bir etek giymesi yeterli olurdu! Dar ve vücudunu saran minisi içinde canavara dönüşecek gibi.. Karaya oturan lüks bir gemiye benziyor." 2) Amy Winehouse: "Üzerine arı kovanı düşmüş gibi.. Üçüncü sınıf bir kıyafet.. 50'lerde arabanın önüne çıkan korku unsurlarının bir parçası gibi görünüyor."
3) Mary Kate Olsen:** "İyinin kötü taklidi, Mary ve Kate'in görüntülerini açıklamak oldukça zor.. Eski püskü bir kürdanın kasırgaya yakalanmış hali gibiler"

Reklam
Reklam

4) Fergie: "Diğer bir stilsiz 'Fergie' de modanın utançla baktıklarından.. Evet, kıyafet seçimi ve giyimi konusunda bir karmaşıklık yaşadığı görülüyor!"bir yıl olur" ifadesini kullandı. 5) Kelly Clarkson: "Cennetten gelen sesi insanı dinlendirir.. Ama kilolu halinin cehennemden geldiğini söylemek yanlış olmaz. belki 'Pro-Active'lerin kraliçesi olabilir ama gardırobunun radyoaktifliğe doğru gittiğini söylemek yanlış olmaz. 6) Eva Green: "Gece karşısına çıkan spot ışıklar karşısında şaşırıp kalmış ve aklı başında değil. Moda için şiddetli bir baş ağrısı.. Tepeden tırnağa bolluk oldukça kötü.." 7) Avril Lavigne: "Gotik'in makyaj zerafeti ve çılgın spatula modası.. Drakula'nın evi.." 8) Jessica Simpson: "Kovboyları unutun. Sahilde kraliçe çığlıkları, bundan daha kötü birşey olabilir mi? Global bir moda laneti!"
9) Lindsay Lohan: "Lindsay modada yine aklına eseni yapıyor. Lohan modayı yine hafife alıyor." 10) Alison Arngrim: " Bozkırın küçük Nellie'si, 1940'ların Çiftçi Almanaklarındaki editörlere benziyor."

Reklam
Reklam