Yılın Takımı, Yılın Kulüp Başkanı

Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Kemal Saraçoğlu ise yılın kulüp başkanı ödülüne layık görüldü.

Şampiyonluğa doğru koşan Şanlıurfaspor yılın takımı ve Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Kemal Saraçoğlu ise yılın kulüp başkanı ödülüne layık görüldü.

Şanlıurfaspor yılın takımı ve Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Kemal Saraçoğlu ise yılın kulüp başkanı ödülüne layık görüldü. Marka Futbol’un resmi web sitesi olan www.markafutbol.com'un gerçekleştirdiği Süper Ligden 3.lige kadar yılın en iyileri ödül töreni 29 Mayıs Salı günü İstanbul’da sahiplerini bulacak. Üst düzey katılımın gerçekleşeceği öğrenilen gecede Bülent Sertaç ve Emel Sayın sahne alacak. Konuyla ilgili açıklama yapan Marka Futbol Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özer ‘Gücünü halktan, tarafsız ilkeli, doğrunun peşinde, araştırmacı ve haklının yanında olan Türkiye’nin 1 Numaralı Futbol Sitesi www.markafutbol.com marka futbol olarak Günlerdir gerek resmi web sitemizde, gerekse de Türkiye’nin dört bir köşesindeki yerel gazeteciler vede Türkiye’deki üst düzey futbol otoritesi ile koordineli olarak gerçekleştirdiğimiz Marka Futbol Yılın Futbol Oscarları ödül töreninde Yılın En iyi takımı Şanlıurfaspor yılın en iyi kulüp başkanı Kemal Saracoğlu seçilmiştir. 2.Lig Beyaz Grup’ta göstermiş olduğu üst düzey performans ile adım adım şampiyonluğa koşan Şanlıurfaspor ve Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Sayın Kemal Saracoğlu Yılın Kulüp başkanı ödülüne layık görülmüştür. Kendilerine bu ödülü 29 Mayıs’ta takdim etmekten onur ve gurur duyacağız. Yolun açık olsun Şanlıurfa yolun açık olsun Şanlıurfaspor başkanı sayın Kemal Saraçoğlu.’dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: