Yılın Valisi seçilen Kenan Çitfçi ödülünü aldı

Meclis Ajans, okurlarının göndermiş oldukları elektronik postalar, mektup ve anketlerle belirlenen yılın valisi ödülü Kütahya...

Meclis Ajans, okurlarının göndermiş oldukları elektronik postalar, mektup ve anketlerle belirlenen yılın valisi ödülü Kütahya Valisi Kenan Çiftçi'ye verildi.

Siyaset, bürokrasi, sivil toplum örgütleri, çalışma hayatı ve medya dünyasına yönelik haberleri ile Türkiye'nin gündemini oluşturan Meclis Ajans 9. yılında da Türkiye'ye hizmet edenleri ödüllendirdi. Meclis Ajans, okurlarının göndermiş oldukları elektronik postalar, mektup ve anketlerle belirlenen yılın valisi ödülü, devlet ve millet kaynaşmasında göstermiş olduğu katkılardan dolayı Kütahya Valisi Kenan Çiftçi'ye verildi.

Reklam
Reklam

Meclis Ajans'ın geleneksel hale getirdiği ödül töreni Ankara Sürmeli Hotel'de yapıldı. Yapılan oylama sonucunda yılın valisi ödülüne Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler de yılın belediye başkanları arasında ödüle layık görüldü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz