Yıllardır Görmediği Kızını Internette Buldu

Yıllardır görmediği kızını internetten bulan baba, kızıyla yaptığı telefon görüşmesi sırasında gözyaşlarına boğuldu. Telefonda randevulaşan...

Yıllardır görmediği kızını internetten bulan baba, kızıyla yaptığı telefon görüşmesi sırasında gözyaşlarına boğuldu. Telefonda randevulaşan baba-kız öğle saatlerinde Üsküdar'da buluştu. Birbirine sarılarak hasret gideren baba ile kızının durumu görenleri de duygulandırdı.

Gemilerde çalışan Sefa Kırcı 1996 yılında Turcihan Ateş ile dünya evine girdi. Çiftin Pelin isminde bir kızları dünyaya geldi. Sefa Kıcı iş için yurt dışına çıktığı sırada eşi kızı Pelin'i de alarak evi terk etti. Uzun süre yurt dışında kalan Sefa Kıcı, döndüğünde ne kızını ne de eşini bulabildi. Ayrıca eşinin kendisinden boşanmış olduğunu öğrendi. O günden sonra ne kızı Pelin'i ne de eşini görebildi.

Reklam
Reklam

Yeni bir aile kurmasına rağmen eski eşi ve kızını aramaktan vazgeçmeyen Kıcı'nın, 2011 yılında aldığı bir telefonla umutları tekrar yeşerdi. Eski eşinin kardeşi tarafından aranan Kıcı, kızının ve eski karısının yedikleri mantardan zehirlendiği haberini aldı.

KAN VERİP KIZININ HAYATINI KURTARDI

Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan eski eşi ve kızının durumunun ağır olduğunu öğrenen Kıcı, yola koyuldu. Malatya’ya gittiğinde eski eşi Turcihan Ateş’in vefat ettiğini öğrendi. Kızının hayatı ise verdiği kanla kurtuldu.

17 yıldır görmediği kızını yoğun bakımda sadece 2 dakika görebilen Kıcı, kızının telefon numarasını aldı. Ancak hastaneden taburcu edilen Pelin Kıcı, dedesi ve anneannesi tarafından İstanbul’a götürüldü. Baba Kıcı’nın kızına ulaşmasını istemeyen anneanne ve dede, torunları Pelin Kıcı’nın telefon numarasını değiştirdi. Yaklaşık 1 yıl kızına ulaşamayan baba Kıcı, internette bir sosyal paylaşım sitesinde tesadüfen kızını buldu. Kızının yeni telefon numarasını alan baba 17 yıllık evlat hasretini bitirmek için Giresun’dan İstanbul’a geldi. Randevu almak ve kızının sesini duymak için kızını arayan baba, duygu dolu anlar yaşadı. ‘Kızım sesi seviyorum, seninle görüşeceğim için çok mutluyum. Yarın görüşeceğiz değilmi?’ diyen baba Kıcı göz yaşlarını tutamadı.

Reklam
Reklam

17 yıldır kızını görmediğini söyleyen Sefa Kıcı “ 2011 yılıydı. Eşimin kardeşi tarafından arandım. Bana kızımın ağır hasta olduğunu söyledi. Annesi ve kızım mantardan zehirlenmiş. Atladım Malatya’ya gittim. Ben yoldayken annesi vefat etmiş. Kızım yaşıyormuş ama benim dokum uyduğu için benim gelmemi söylemiş doktorlar. Kızıma kan verdim iyileşti. Sadece yoğun bakımda 2 dakika görebildim. Dedesi ve anneannesi benden kaçırarak İstanbul’a getirdiler ve telefonunu değiştirdiler. Bir daha ulaşamadım. İnternette gezinirken tesadüfen kızımın resimlerini gördüm. Oradan irtibata geçtim telefonunu alıp görüşmek için İstanbul’a geldim. Yarın görüşeceğiz.” dedi.

GECE RANDEVULAŞIP GÜNDÜZ BULUŞTULAR

Gece telefonda görüşen baba-kız, öğle saatlerinde Üsküdar'da buluştu. Buluşma öncesi baba Sefa Kıcı heyecan içinde kızını bekledi. Kızı Pelin bir süre sonra önceden belirlenen yere geldi. Bir birilerine sarılarak ağlayan baba-kız görenleri de duygulandırdı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: