Yılmaz Ailesinin Acı Günü

Çorlu Belediyesi`nde görev yapan ve yine Çorlu Belediyesinden emekli olan Engin Yılmaz (56) önceki gün...

Çorlu Belediyesinde görev yapan ve yine Çorlu Belediyesinden emekli olan Engin Yılmaz (56) önceki gün hayatını kaybetti. Çorlu Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Biriminde görevli Erman Yılmazın babası, Çorlu Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Akın Yılmazın da ağabeyi olan Engin Yılmazın cenazesi Önerler Köyü`nde toprağa verildi.

Çorlu Belediyesinde çeşitli kademelerde uzun yıllar görev aldıktan sonra Çorlu Belediyesinden emekliye ayrılan Önerler Köyünden Engin Yılmaz, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle bir süredir İstanbul ve Çorluda tedavi görüyordu. Önceki gün yeniden rahatsızlanan Yılmaz, hayatını kaybetti.

Reklam
Reklam

Çorlu Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Akın Yılmazın ağabeyi, Çorlu Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi çalışanlarından Erman Yılmazın da babası olan Engin Yılmazın cenazesi Önerler Köyünde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Önerler Köy Mezarlığında toprağa verildi.

Engin Yılmaz`ın cenazesine CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Çorlu İlçe Başkan Yardımcısı Kurtuluş Ay, Teksif Sendikası Başkanı Gültekin Bozan, Tekirdağ İl Genel Meclisi üyesi ve Çorlu Ziraat Odası Başkanı Recep Şişman, Yılmaz ailesinin yakınları, eş, dost ve akrabaları ile Önerler Köyü sakinleri katıldılar.

Avrupa Yakası Gazetesi olarak hayatını kaybeden merhum Engin Yılmaza yüce Allahtan rahmet kederli yakınları ile ailesine başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz