Yılmaz, İlçe Gezilerini Sürdürüyor

TBMM’nin tatile girmesiyle birlikte Erzurum’a gelen AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, ilçe gezilerini sürdürüyor.Erzurum’un...

TBMM’nin tatile girmesiyle birlikte Erzurum’a gelen AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, ilçe gezilerini sürdürüyor.

Erzurum’un Hınıs İlçesi’nde gezi ve incelemelerde bulunan Milletvekili Yılmaz, İlçe Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı ve AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret etti. İlçe esnafını ziyaret eden Milletvekili Yılmaz, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Milletvekili Yılmaz, tatil süresince Erzurum’da olacağını ve tüm ilçeleri gezerek vatandaşlarla bir araya geleceğini söyledi. Ramazan boyunca da Erzurum’da her gün bir ilçede bir vatandaşın evine iftar yemeğine gideceğini dile getiren Yılmaz, “Tatil süresince hep hemşehrilerimle birlikte olacağım. Onların sorunlarını dinleyip çözüm üretmeye çaba göstereceğiz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: