Yılmaz; “kandiller, Coşkuyla Kutladığımız Ve Müslüman Alemi İçin Çok Özel Günlerdir”

Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz; “Kandiller, coşkuyla kutladığımız ve Müslüman alemi için çok özel günlerdir....

Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz; “Kandiller, coşkuyla kutladığımız ve Müslüman alemi için çok özel günlerdir. İnsanlık zaman zaman çok sıkıntılı dönemler yaşamış ve halen yaşamaktadır” dedi.

Yılmaz Mübarek Miraç Kandili münasebeti ile yayımladığı mesajda;”Peygamberimiz Hz. Muhammed, her dönem sıkıntılar içinde olan insanlığa davranışlarıyla, yaşayışıyla ve sözleriyle sıkıntılardan çıkış yolunu göstermiştir. Peygamberimizin örnek yaşamı ve fazileti sıkıntılardan kurtulmak için yegâne yoldur. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Vize’li hemşerilerimin, milletimizin ve İslam Âlemi 'nin Miraç Kandilini kutluyor, bu kutlu gecelerin hepimize huzur, bolluk ve bereket getirmesini diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: