Yılmaz Köksal Film Çektiği Kadirli'den Ev Aldı

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde çekimlerine devam edilen “Sevda ve İntikam” adlı sinema filminin ünlü oyuncusu Yılmaz...

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde çekimlerine devam edilen “Sevda ve İntikam” adlı sinema filminin ünlü oyuncusu Yılmaz Köksal, hayran kaldığını belirttiği ilçeden ev satın aldı.

Yönetmenliğini Murat Köksal’ın yaptığı ve Yılmaz Köksal, Bircan Kerem, Melis Alevok gibi ünlü oyuncuların rol aldığı “Sevda ve İntikam” adlı sinema filminin çekimlerinde sona yaklaşıldı. Filmin ünlü oyuncusu Yılmaz Köksal ilçe halkının sıcakkanlılığından çok etkilendiğini ve ilçenin otantik bir yer olduğunu belirterek Kadirli’den ev satın aldığını söyledi. Köksal, “Filmimizin ana sponsoru olan Aslan Emlak İnşaat sahibi Bilal Artıkarslan Bey ile aramızda bir dostluk gelişti. İlçe halkı çok sıcak kanlı. Çekimler dolayısıyla çevre köyleri gezdim. Köylerde bozulmamış doğal bir güzellik var. Burası adeta doğal bir film platosu gibi. Bundan sonrada Kadirli’de projelerimiz olacak. Ayrıca her yıl Adana’da yapılan Altın Koza film festivaline gelirim. Kadirli’nin Adana’ya yakın olması sebebiyle her yıl gelip Kadirli’de de kalmayı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: