Yılmaz tepki gösterdi

Bakkal, Fenerbahçe galibiyetinin ardından "Düşsek bile çalışmak istiyorum" demişti..

Bakkal, Fenerbahçe galibiyetinin ardından "Düşsek bile çalışmak istiyorum" demişti..

Samsunspor eski Teknik Direktörü Mesut Bakkal'ın TNT televizyonunda katıldığı spor programında 'Samsunspor düşsede kalmayı düşünüyorum' şeklinde ki sözü için "Ben öyle birşey demedim' dedi.

KALACAĞINI KENDİSİ SÖYLEDİ

Samsunspor Kulübü Başkanı Kazım Yılmaz, Bakkal'ın sarfettiği o sözü yönetim kuruluna sunduğu brifing ve Fenerbahçe galibiyetinin ardından da basına söylediğini açıkladı. İnternet haber portalımıza açıklamada bulunan Başkan Yılmaz, "Mesut hoca küme düşsede takımın başında kalacağını söyledi. Ancak küme düşer düşmez bize dahi bilgi vermeden sözleşmesi devam ederken Samsundan ayrıldı. Bizi ve Samsunspor'a gönül veren taraftarlarımızı hayal kırıklığına uğrattı. Bu konuda kanunu haklarımızı arayacağız" diye konuştu.

Reklam
Reklam

HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI

Samsunspor'dan bir kuruş dahi istemediğini ifade eden Bakkal'a bu konuda sert çıkan Samsunspor Kulübü Başkanı Kazım Yılmaz, şunları dile getirdi.

"Samsunspor'un sadakaya ihtiyacı yok. Kendisi sözleşmesi devam ederken takımdan ayrıldı. Bana dahi bilgi vermedi. Bu nedenle kendisi ile ilgili tutanak tuttuk. Ve bu tutanaktan sonra bizi arayarak Samsun'a geleceğini söyledi. Ben de kendisine Samsun'a gelmemesini söyledim. Çünkü, Samsunda kendisine karşı bir tepki vardı. Bir tatsızlık çıkmaması için gelmemesini söyledim. Takım küme düşsede kalacağına dair açıklamaları kendisi yaptı. Bu konuda yönetim kurulumuza verdiği brifingde ve Fenerbahçe galibiyetinin ardından da basına aynı demeçleri verdi. Biz kendisiyle çalışmayı düşünüyorduk ancak bizi hayal kırıklığına uğratttı."

BAKKAL NE DEMİŞTİ

Öte yandan Mesut Bakkal, Fenerbahçe galibiyetinin ardından 2-3 Şubat tarihlerinde yaygın gazetelerde de çıkan açıklamasında şunları dile getirmişti.

"Samsun'a gelirken bana niye gidiyorsun diye sordular. Düştü bu takım dediler. Ama inanılmaz bir başkan var. Spor camiasında olması gereken çok düzgün işler yapan biri. İki aylığına geldim ama küme düşsek bile çalışmak istiyorum burada. Biraz oyun sistemini değiştirdik. Yeni oyuncular aldık. Çok fazla ahkam kesmeye gerek yok. Var olan bir kadroydu. Sadece konuştuk. Birbirimizden hiç ayrılmadık. Hepsinden gerçek kimliklerini ortaya çıkarmalarını istedim. "

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: