Yılmaz Vural: Belediye Başkanımız Bize Şans Getiriyor

Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Elazığspor Onursal Başkanı ve Elazığ Belediye Başkanı Süleyman...

Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Elazığspor Onursal Başkanı ve Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu’nu ziyaret etti. Kasımpaşa maçında soyunma odasına inen Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu’nun kendilerine şans getirdiğini belirten Vural, “Beşiktaş maçı öncesi de başkanımızı soyunma odamızda görmek istiyoruz.” dedi.

İstanbul’da geçen hafta oynadıkları Kasımpaşa mücadelesi öncesi Sanica Boru Elazığspor Onursal Başkanı ve Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu’nun soyunma odasına inerek oyuncuları motive ettiğini ve bunun kendilerine şans getirdiğini belirten tecrübeli hoca, “Beşiktaş maçı öncesi de kendisini soyunma odasında görmek istiyoruz. Başkanımız her zaman yanımızda olan bir büyüğümüz ve kendisiyle sürekli iç içeyiz. Allah kendisinin varlığını eksik etmesin.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz