Yılmaz Vural, Kayserispor Maçını Değerlendirdi

Sanica Boru Elazığpor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, düzenlediği basın toplantısında Kayserispor maçında alınan mağlubiyetten ders...

Sanica Boru Elazığpor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, düzenlediği basın toplantısında Kayserispor maçında alınan mağlubiyetten ders çıkardıklarını belirterek, "Bizim bu yıl oynadığımız iki maç var. İkisi de Kayseri maçı. Umarım bir daha tekrarı olmaz” dedi.

Sanica Boru Elazığspor'un tesislerinde basın toplantısı düzenleyen Yılmaz Vural, kendisi de dahil olmak üzere tüm camianın bu mağlubiyetten ders çıkardığını söyledi.

Vural, maçı kaybettikleri 3 puan olarak değerlendirdiklerini aktararak, "O açıdan biz bunu çok önemli bir ayıp olarak görmüyoruz, yediğimiz gol 3 olmuş, 4 olmuş çok fark etmiyor. Kaybettiğimiz 3 puan var diye değerlendiriyoruz. İnşallah bundan sonra böyle bir şey başımıza gelmez. Çünkü, bizim bu yıl oynadığımız iki maç var. İkisi de Kayseri maçı. Umarım bir daha tekrarı olmaz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Takımda sarı kartlı oyuncu sayısının arttığını belirten Yılmaz Vural, oynayacak 6 maçlarının olduğunu ve buna karşılık da 9 sarı kartlarının bulunduğunu dile getirdi.

Vural, takımda sakatlıklar olması durumunda sıkıntı yaşayabileceklerini ifade ederek, "Futbolda başınıza ne geleceğinizi bilmediğiniz durumlardır. İnşallah Allah bize böyle bir şansızlık göstermez. Takımımızın uygulaması ve takım oyunundaki futbol camiasındaki kanaati önemli şeyler. Geçen Orduspor başkanının ifadeleri kendisinin bir yerde paniğini gösteriyor. Bizden öyle bir ifade çıkmadı. Sanki kurgulanmış bu takım ille de düşsün isteniyor düşüncesini taşıması bir camia için önemlidir. Çok şükür bizde öyle bir kanaat yok. Bizim ne hakemlerden, rakiplerden ne de bir başkasından şikayetimiz yok. Ne de başkalarının bizimle ilgili komplo teorisi yaptığı ile ilgili bir kanaatimiz yok. Bizim psikolojimiz düzgün. Allah herkese yardım etsin" ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: