Yılmaz Vural: Rakip Seçme Lüksümüz Yok

Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında Trabzonspor'u ağırlayacak olan Sanica Boru Elazığspor'da hedef sahadan galibiyetle...

Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında Trabzonspor'u ağırlayacak olan Sanica Boru Elazığspor'da hedef sahadan galibiyetle ayrılmak.

Ligin güçlü ekiplerinden Trabzonspor’u ağırlayacaklarını belirten Yılmaz Vural, her pozisyona değerli oyuncu aldıklarının altını çizerek, bu kadronun sezon sonuna kadar kendilerini götüreceğini vurguladı. Kulübü koruma adına pahalı transferler yaptıklarını belirten Yılmaz Vural, "Verdiğimiz bu paralarla kimse Türkiye’nin 3. Ligi'nde bile oynamaz." dedi.

Trabzonspor ve Kasımpaşa'yı içerisi dışarısı olmadan yenmek zorunda olduklarını belirten Vural, "Herhangi bir rakip fark etmeksizin çıkıp oyunumuzu oynayıp yenmek zorundayız. Bu saatten sonra rakip şöyle veya böyle demenin manası yok. Bunu da iyi çalışarak iyi motive olarak kazanmak için oynayacağız." diyerek şunları söyledi:

Reklam
Reklam

"Mademki bu ligdeyiz ve imkanlarımız bu ise hiçbir mazeret aramadan bu ligde yaşamanın mücadelesini vermemiz lazım. Türkiye'de son altı maça çıkarak altı maçı kazanma devirleri bitti. Herkes delikanlı gibi oynamak zorunda. Burada gaz sıkayım onu döveyim korksun o günler geride kaldı. Adam çıkıp seni yeniyor ve kimse de bir şey edemez.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: