Yılmaz Vural, Takımından Memnun

Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, 1-0 kazandıkları Kardemir D.Ç. Karabükspor maçı ile ilgili...

Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, 1-0 kazandıkları Kardemir D.Ç. Karabükspor maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Sanica Boru Elazığspor tesislerinde basın mensuplarıyla bir araya gelen Vural, takımının eskisi gibi sarı kart görmediğine sevindiğini söyledi. Futbolcuların bu konuda ciddiyetini sağladığını belirten tecrübeli teknik adam, futbolcularını tebrik ettiğini kaydetti.

Kardemir D.Ç. Karabükspor maçının oldukça önemli bir maç olduğunu ve kayıpsız atlattıkları için mutlu olduğunu aktaran Vural, "Biz Karabük maçını kaybetseydik rakip 18 puan biz de 9 puanda kalacaktık. Böyle bir maç oynamak çok kolay değil. Hele deplasmanda oynuyorsunuz. Kaybetseniz 9 puanlık yani 3 maçlık bir mesafe olacak ve Karabük artık ben hedefime erdim diyecekti. Berabere kalsaydık bu 2 maç altı puan olacaktı. Kazanınca 3 puana düştü ve bundan sonra Karabük'ü yakalama gibi bir şans ortaya çıktı. Bu önemli bir maçı kazanmak bir deneyimli bir takımın, işi bilen bir takımın başarabileceği bir konudur. Ben oyuncularımı yürekten kutluyorum. Futbolcularımız yıllarca yaşadıkları deneyimlerini çok olumlu kullanıyorlar maçlarda. Hiçbir zaman çalışmalardan kaçmıyor ve şikayet etmiyorlar. Ne de disipline karşı tepkileri var. Sedat ve Tum'un takıma çok büyük katkıları var. Başarı bizim, hep birlikte devamını sağlayacak çok önemli bir faktör ve ölçü. Bugün Alex denen oyuncu yok. 8,5 buçuk sene Fenerbahçe'de kıramadığı rekor kalmamış oyuncu bir dakikada unutuldu gitti. Herkes unuttu Alex’i. Unutulmayan bir tek yaptıklarınız ve hatalarınız kalıyor hatıralarda. Biz oyunculara bugünü yaşamak anlayışını hep söylüyoruz. Hakikaten futbolcularımız çok zor bir şeyi döndürme aşamasına geldiler. Öyle yere geldi ki, buradan artık çıkmamız lazım. Eğer burada durur geri gidersek bir daha mehter takımına döneriz. Yani iki ileri bir geri o zaman beklenen çıkışı yapamayız" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: