Yılmaz’dan Chp’ye "otobüslü" Tepki

AK Parti Gemlik İlçe Başkanı Necdet Yılmaz, CHP İlçe Başkanı Uğur Sertaslan ve Milletvekili Aykan...

AK Parti Gemlik İlçe Başkanı Necdet Yılmaz, CHP İlçe Başkanı Uğur Sertaslan ve Milletvekili Aykan Erdemir’in açıklamalarına tepki gösterdi.

Yılmaz, yolsuzluk iddialarıyla görevden alınan CHP’li eski Belediye Başkanı Fatih Güler’in motoru, camları, ve koltukları olmayan otobüslere klima gazı ve tamir faturası kestirerek 2 trilyon liralık ödeme yaptırırken, AK Partili Başkan Vekili Refik Yılmaz’ın ise sadece görevdeki birinci yılında tamir faturalarının yarı fiyatına onlarca sıfır aracı belediyeye kazandırdığını söyledi. AK Parti İlçe Başkanı Necdet Yılmaz, “Gemlik Belediye Başkanılığının makam aracına yapılan silahlı saldırı sonucu CHP İlçe Başkanı Uğur Sertaslan ve Milletvekili Aykan Erdemir’in basına yaptığı açıklamaları ibretle takip ediyoruz. Birbirinin tıpa tıp aynısı olan iki açıklama da üzüntü vericidir. Böyle çirkin bir olayı kınamalarını beklerken, bunu siyasi ranta dönüştürme çabası tam da CHP’ye yakışan bir tavır olmuştur. Terörden bile siyasi rant bekleyen, adeta bitmesini istemeyen bir siyasi parti temsilcilerine yakışan da buydu. Sayın Sertaslan’ın düzmece bir senaryoyu gerçekmiş gibi halka yutturmaya çalışması hem üzücü, hem de yakışıksızdır. Adı geçen meclis üyesine bırakın 150 bin TL’yi, bir tek kuruş verildiğini ispat ederseniz hemen istifa ediyorum görevimden. İspat edemezseniz her ikinizi iftiracı ve dedikoducu ilan ediyorum. Çamur at, tutmazsa izi kalsın diyorsunuz. Ama izi dahi kalmayacak, attığınız iftiranın çamuru sizin ellerinizden hiç çıkmayacak. CHP’nin genç ve tecrübesiz milletvekili Aykan Erdemir, iki yıl önce sayın Başbakan Yardımcımız Bülent Arınç’dan bu konuya ilişkin aldığı siyaset dersini unutmuş ki yine eline verilen bilgileri gerçek sanıp basın açıklaması yapıyor. Sayın milletvekili sana o kağıdı tutuşturan ilçe yöneticilerine sor bakalım, ellerinde delil var mı? Yoksa kendi pisliklerini ve beceriksizliklerini örtme adına dedikodu mu yapıyorlar?“ dedi.

Reklam
Reklam

Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü:

“Gemlik’te lağım patladığını iddia ediyorsunuz. Evet Gemlik’te lağım iki yıl önce patlamıştı. Senin belediye başkanın ve yaverlerinin patlattığı lağımdı o. Milletin paralarını birilerine peşkeş çekildiği 2 milyon TL hurda araçlara harcandığı, klimasız araçlara klima gazı basıldığı lağımdan bahsediyorum. O zaman sanırım burnun koku almıyordu. İki yıl sonra mı ulaştı sana kokusu? AK Parti temiz siyasetin adresidir”.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz