Yılmaz’dan Kadir Gecesi Mesajı

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Kadir Gecesi nedeniyle yazılı bir açıklama yaparak, İslam aleminin Kadir...

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Kadir Gecesi nedeniyle yazılı bir açıklama yaparak, İslam aleminin Kadir Gecesi’ni kutladı.

Kadir Gecesi’nin , kainatın anlamını ortaya koyan önemli bir gece olduğuna dikkat çeken Milletvekili Yılmaz, yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Mükafatların sınırsız olarak verildiği bu gece, kalplerimizin, duygu ve davranışlarımızın her türlü kötülükten arınması, iyi ve güzel davranışlarımızın çoğalması, insanlar arasındaki sevgi ve bağışlamanın yanında herkesin birbirini kucaklaması için yeni adımlar atma imkânı oluşturmaktadır. Kadir Gecesi, Kur-an'ın övdüğü, esenlik ve güvenliğin her tarafa yayıldığı, sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği Ramazan-ı Şerif ayı içinde bulunan en kıymetli gecedir. Huzur ve esenliğin kaybolduğu, tartışma ve gerginliklerin yükseldiği böyle bir dönemde bizi biz yapan değerlerimizi güçlendirmeye her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olduğu açıktır. Bu müstesna gecede, barış, sevgi ve huzur içinde bir dünya için nefretleri sevgiye, öfkeleri kardeşliğe dönüştüren Kur’an’ın rehberliğinde hak, adalet, özgürlük, barış ve huzur diliyorum. Aziz milletimizin ve İslam aleminin Kadir Gecesi’ni tebrik ediyor, bu müstesna gecede yapacağımız dualarımızın bir rahmet yağışı olarak bütün dünyaya barış, huzur ve saadeti, birlik ve beraberliği getirmesini diliyor, şiddet ve gözyaşının dinmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: