Yılmaz'dan Mardin Valisi Ayvaz'a Nezaket Ziyareti

Kamu kurum ve kuruluşların amir ve müdürlerini ziyaret eden Demokratik Ofis Sen Mardin İl Başkanı...

Kamu kurum ve kuruluşların amir ve müdürlerini ziyaret eden Demokratik Ofis Sen Mardin İl Başkanı Veysi Yılmaz, beraberinde sendika yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Vali Turhan Ayvaz'ı makamında ziyaret etti.

Vali Turhan Ayvaz'a nezaket ziyarette bulunan Demokratik Ofis Sen Mardin İl Başkanı Yılmaz, amaçlarının bilgi paylaşımı yaparak, istihdama yönelik projeler hakkında görüş alışverişinde bulunmak olduğunu söyledi. Mardin Valisi Turhan Ayvaz'ın göreve geldiği günden bu yana kentin sorunlarının kalıcı ve köklü çözümlere kavuşması için büyük bir çaba sarf ettiğini belirten Yılmaz, "Hem Valimizle istişarelerde bulunmak, hem de kendisine teşekkür mahiyetinde bir ziyaret gerçekleştirdik. Hep birlikte el ele vererek, Mardin ilimizin her alanda hak ettiği en üst noktaya ulaşabilmesi için var gücümüzle çaba harcayacağız. Bu hedef doğrultusunda herkesle güç ve gönül birlikteliğine hazırız. İnsanı esas alan ve insanımızın her yönüyle daha iyi koşularda yaşayabilmesini hedefleyen her projeyi omuzlamaya hazırız. Bizim ortak paydamızın Mardin olduğuna inanıyor ve kentimizin her alanda daha mamur bir hale gelmesi için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğimizi belirtmek istiyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Vali Turhan Ayvaz ise Demokratik Ofis Sen yetkililerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Mardin için yapılacak olumlu her hizmetin destekçisiyiz' kapımız herkese açıktır" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: