Yılsonu karne töreni Müşküle’de yapıldı

İznik Müşküle İlköğretim Okulunda protokolünde katılımıyla yılsonu karne töreni yapıldı.

İznik Müşküle İlköğretim Okulunda protokolünde katılımıyla yılsonu karne töreni yapıldı. 2011- 2012 Eğitim Öğretim yılı karne töreni Müşküle İlköğretim Okul Müdürü Yasin Çetin’in konuşması ile başladı. Çetin “ Girdikleri proje yarışmasında dereceye girerek okullumuzu temsil eden öğrencilerimize, onları daima destekleyen öğretmenlerimiz başta olmak üzere, ayrıca eğitime katkılarından dolayı da sayın İznik Kaymakamı Nurettin Kakillioğlu’na, ilçe milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Öztürkçü’ye ve katılımlarından dolayı sizlere teşekkür ederim.” Dedi.

Reklam
Reklam

Yılsonu karne programı, Müşküle İlköğretim Okulu öğrencileri Yağmur Günay ve İmrennur Kocaçakır tarafından hazırlanan küpe oyununun oynanması ile devam etti. Büyük beğeni toplayan oyun dakikalarca alkışlandı.

İznik Kaymakamı Nurettin Kakillioğlu, Okul Müdürü Yasin Çetin, Fen ve Teknoloji Öğretmeni Ramazan Karadağ, Öğrencilerden Kardelen Zümbül ve Hasan Çalık’a Başarı Belgelerini takdim etti.

Kaymakam Nurettin Kakillioğlu “öğrencilere rehberlik edenler olduğu sürece Ankara İstanbul gibi fen liselerini geride bırakarak, Müşküle ilköğretim okulu öğrencileri Hasan ve Kardelen büyük başarı elde ederek siz başta olmak üzere hepimizi gururlandırmışlardır. Siz veliler öğrencilerimizi her zaman destekleyin. Hasan ve Kardelen’den seneye yine başarılı projeler bekliyoruz. ”dedi.

Okul Müdürü Yasin Çetin, Fen ve Teknoloji Öğretmeni Ramazan Karadağ’a plaketlerini Garnizon Komutanı Serkan Gök, Kardelen Zümbül’e Plaketini Milli Eğitim Müdürü Mustafa Öztürkçü, Hasan Çalık’a plaketini Milli Eğitim Şube Müdürü Necat Gül,2011–2012 Eğitim Öğretim Yılı Okul Birincisi Şebnem Güney’e Plaketini Köy Muhtarı Şemsettin Talan, 6a Sınıfı Öğrencisi Görkem Talan’a Üstün Başarı Belgesini Okul Aile Birliği Başkanı takdim etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: