Yimpaş Yozgatspor, 7 Futbolcuyu Renklerine Kattı

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Yimpaş Yozgatspor, 7 futbolcu transfer etti. Yimpaş...

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Yimpaş Yozgatspor, 7 futbolcu transfer etti.

Yimpaş Yozgatspor Kulüp Başkanı Nurullah Nurdoğan, kulüp binasında düzenlediği imza töreninde futbolcuları, basın mensuplarına tanıttı. Başkan Nurduğan, burada yaptığı açıklamada, Yozgatspor’un önceki yıllarda önemli başarılara imza attığını hatırlatarak, takımı tekrar eski günlerine kavuşturmak yeniden o heyecanı Yozgat halkına yaşatmak için çalıştıklarını belirtti.

İlk yarıda istediklerini sonuçları elde edemediklerini kaydeden Nurdoğan, takımdan 9 futbolcunun ayrıldığını söyledi. Ligin başında ortaya koyduklarını play-off hedefinden şaşmadıklarını söyleyen Nurdoğan, "Takımıza eksikliğini hissettiğimiz mevkilerde 7 futbolcu aldık. Forvet hattına Almanya’nın Frankfurt şehrinde futbol oynayan iki kardeşimizi aldık. İnşallah takımızı hak ettiği yerlere taşıyacağız. Yimpaş Yozgatspor’u hak ettiği yere getirmek için teknik heyet ve futbolcularımızla kenetlenerek çalışacağız. Biz yönetim olarak elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz." dedi.

Reklam
Reklam

İkinci yarıya Kahramanmaraş Belediyespor galibiyeti ile başladıklarını belirten Nurdoğan, takımdan daha başarılı sonuçlar beklediklerini kaydetti. Konuşmaların ardından takıma yeni transfer edilen futbolcular kendilerini Yozgatspor’a bağlayan imzaları attı. Başkan Nurdoğan, imza töreni sonrası gazetecilere de üzerlerinde isimleri yazılı olan Yimpaş Yozgatspor forması hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: