Yine Karamürsel merkez ışıklar yine kaza

Karamürsel'de, D-130 yolu İzmit-Yalova istikametinde giden 14 BD 179 (ön) 34 TA 2749 (dorse) plakalı...

Karamürsel'de, D-130 yolu İzmit-Yalova istikametinde giden 14 BD 179 (ön) 34 TA 2749 (dorse) plakalı TIR, Karamürsel merkez ışıklarda sol şeride park etmiş başka bir TIR'a çarpmamak için orta refüje çıktı. Karşı yöne girmemek için direksiyonu tekrar kendi şeridine kıran şoför, büyük bir faciayı da önlemiş oldu. Ölen ya da yaralananın olmadığı kazada, TIR'ın kasasında bulunan koyunlar da ölümden dönmüş oldu.
Kazayı gören vatandaşlardan alınan bilgiye göre, ışıklardan sonraki cepte bir otomobil park halinde olduğundan, başka bir park halindeki TIR'ın ancak oraya park edebildiğini, bir süre sonra da ışıkları geçen başka bir TIR'ın ise park halindeki TIR'a vurmamak için orta refüje kırdığını, karşı taraftan da trafik akışı olduğundan TIR şoförünün tekrar kendi şeridine kırarak büyük bir facianın da engellenmiş olduğu belirtildi. Tepki gösteren vatandaşlar ise şunları ifade ettiler:
"Her gün bir kaza ile karşı karşıya geliyoruz, bir gün katliam gibi kaza olacak ondan sonra mı bu yola çözüm bulunacak? Burayı Karayolları mı yaptıracak Büyükşehir mi yaptıracak? Kim yaptıracaksa yaptırsın. Bir hafta önce zaten katliamdan dönüldü."
Merkez ışıklardaki esnaf da korku içerisinde olduğunu belirterek, "Bir gün bir araba dükkanlara kadar girecek diye korkuyoruz, bir an önce buna çare bulunması lazım. Buraya ya alt geçit olması lazım ya da battı çıktı olması lazım." dediler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz