Yine Türkiye'yi seçtiler

Türkiye'yi tercih eden dünyaca ünlü top modeller 2012 çekimleri için yine ülkemizi tercih ettiklerini bildirdiler.

Türkiye'yi tercih eden dünyaca ünlü top modeller 2012 çekimleri için yine ülkemizi tercih ettiklerini bildirdiler.

2011 çekimlerini ülkemizin en önemli turizm bölgesi olan Akdeniz'i tercih ederek Mersin'in Silifke İlçesine bağlı Narlıkuyu ve Uzuncaburç beldelerinde çekimlerini tamamlayan top modeller, özellikle Narlıkuyu'da bulunan yörük çadırlarında çekim hazırlıklarını yaparak bölgedeki yörük yaşamı içerisinde ve Uzuncaburç'ta ki tarihi ören yerlerinde fotoğrafladıkları farklı saç modelleri dünya basınında büyük ilgi çekmişti.

Reklam
Reklam

Bu yıl ise yine ülkemizi tercih eden ekip, Karadeniz bölgesinde '2012 Dünya İlkbahar ve Yaz Saç Kreasyonu' çekimlerini yapacaklarını açıkladılar.

Saç kreasyonu çekimlerini için her yıl farklı ülkeleri tercih ederek moda ve yaşam dergilerine çekimler yaptıklarını ve dünyadaki farklı yaşam tarzlarını modaya dökerek her yıl renkli saç modelleri sergilediklerini ifade eden, Aralarında dünyaca ünlü stilistlerin, makyözlerin ve fotoğrafçıların bulunduğu 12 kişilik ekipte Saç Uzmanı olarak görev alan Müfide Halaçeli muhabirimize yaptığı açıklamada; 2012 Dünya Saç Kreasyonu çekimleri için yine Türkiyeyi tercih ettiklerini söyledi. Halaçeli, " Geçen yıl Türkiye'de Dünyaca ünlü Elit Models- Anoek Sanders (17), Elit Models-Cecilia Sion (17) ww Models-Vande Wetering (20) isimli top modellerle Narlıkuyu, Cennet-Cehennem, Yapraklıkoy, Uzuncaburç’ta 25 bin fotoğraf çekimi yaparak katalog çekimlerini tamamlamıştık. Burada çekim yapmak istememizin sebebi, doğasının çekimler için oldukça uygun. Güneşi rüzgarı, kültürü ve insanlarının misafirperver yaklaşımından dolayı tercih ettik" dedi.

Reklam
Reklam

Geçen yıl yaptıkları çekimlerde ülkemizden çok mutlu ayrıldıklarını ve yaptıkları çekimlerin dünya basınında büyük ilgi topladığını söyleyen Halaçeli, yapılan çekimlerin sadece modayı takip eden avrupalı kadınları değil türk kadınlarını da yakından ilgilendireceğini ifade etti.

2012 Dünya Saç kreasyonu çekimleri Nisan ayı içerisinde yapılacağı tahmin ediliyor.Eyuphan Kurtcu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz