Yoga ekibi iftarda bir araya geldi

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Mustafa Kemal Su Sporları Merkezi yoga grubu, eğitimcileri Pınar Serçe’yle birlikte iftar yemeğinde bir araya geldiler.Pınar Serçe, iftar öncesi yaptığı konuşmada, bu mübarek ayda birlikte açılan oruçların, edilen duaların birlik beraberlik açısından çok önemli olduğunu vurgulayarak öğrencilerine ayrı ayrı teşekkürlerini iletti.Gruptakiler, birlikte iftar yapmanın mutluluğuyla sahura kadar sohbet ederek sürdürdüler.

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Mustafa Kemal Su Sporları Merkezi yoga grubu, eğitimcileri Pınar Serçe’yle birlikte iftar yemeğinde bir araya geldiler.
Pınar Serçe, iftar öncesi yaptığı konuşmada, bu mübarek ayda birlikte açılan oruçların, edilen duaların birlik beraberlik açısından çok önemli olduğunu vurgulayarak öğrencilerine ayrı ayrı teşekkürlerini iletti.
Gruptakiler, birlikte iftar yapmanın mutluluğuyla sahura kadar sohbet ederek sürdürdüler. Dostluklarının pekişmesi için bu tarz yemeklerin düzenli olarak yapılması kararı alarak ertesi gün yoga dersinde buluşmak dileğiyle ayrıldılar.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz