Yoğun güvenlik altında bayram

Şanlıurfa’da 30 Ağustos Zafer Bayramı tören ve kutlamaları yoğun güvenlik önlemleri altında başladı…

Şanlıurfa’da 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri saat 09.00'da Şehitlik Semti’nde bulunan anıta çelenk konmasıyla başladı.

Törene Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral İhsan Başbozkurt, Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, askeri erkan, siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri katıldı.

Şehitlik anıtına çelenk konması, İstiklal Marşı, saygı duruşu ve şehitlik defterinin imzalanmasının ardından şehit kabristanlarına karanfiller bırakıldı. Bu arada yüzlerin bir hayli duygu dolu olduğu gözlendi.

Reklam
Reklam

Tören öncesi son kontroller yapılırken yol kenarına parkeden şüpheli araçlar ise çekiciyle Emniyete ait otoparka çekildi. Bölgede 200’ü aşkın güvenlik görevlisi görev aldı.

Şanlıurfa Valiliği önündeki kutlamalar saat 09.30 sıralarında başlayacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: