Yoğun Sis Ve Buzlanma Kazalara Neden Oluyor

Kırşehir’de, yoğun sis etkisiyle görüş mesafesinin 25 metreye düşmesi ve hava sıcaklığının sıfırın altına gerilemesi...

Kırşehir’de, yoğun sis etkisiyle görüş mesafesinin 25 metreye düşmesi ve hava sıcaklığının sıfırın altına gerilemesi sonucu oluşan gizli buzlanma, kazalara neden oluyor.

Son 10 gün içerisinde sis ve buzlanmanın neden olduğu 3 kazada toplam 25 kişi yaralandı.
İlk kazada, bir otomobil, buzlanmanın etkisi ile orta kaldırıma çarparak takla attı ve araç içerisindeki 3 kişi yaralandı. İkinci kazada da ise buzlanma ve sis, iki yolcu otobüsünün devrilmesine neden oldu. Yolcu otobüslerinin karıştığı kazada 1'i ağır, 10 kişi yaralandı. Son olarak meydana gelen ve 8 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında ise 12 kişi yaralandı.

Reklam
Reklam

Belediye ekipleri, gizli buzlanmaya karşı sık sık yolları tuzluyor ve Kırşehir-Ankara yolu üzerinde uygulama yapan polis ekipleri araçları durdurarak, sürücüleri, aşırı hız yapmamaları noktasında uyarıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: