Yoğurt Kupası Sahibini Buldu

Eskişehir’in İnönü ilçesinde, 2013 yılı Türk Dünyası Kültür Başkentliği etkinlikleri kapsamında kaymakamlık tarafından ‘Yoğurt Kupası...

Eskişehir’in İnönü ilçesinde, 2013 yılı Türk Dünyası Kültür Başkentliği etkinlikleri kapsamında kaymakamlık tarafından ‘Yoğurt Kupası Halı Saha Futbol Turnuvası’ düzenlendi.

Turnuvada ilçedeki kamu kurumlarından, fabrikalardan, mahallelerden ve köylerden oluşturulan takımlar kıyasıya mücadele etti. Dün tamamlanan ve İnönü halkının büyük ilgiyle takip ettiği turnuvanın finalini Zaferspor ile Yurtbay Seramik Spor oynarken, Zaferspor karşılaşmadan 3-2 galip ayrılarak kupanın sahibi oldu.

Maç sonrası yapılan kupa töreninde İnönü Kaymakamı Memiş İnan, şampiyon takıma ve turnuvanın gol kralına kupalarını ve madalyalarını verdi.

Reklam
Reklam

İnan, burada yaptığı konuşmada, kaymakamlık olarak centilmence mücadele eden tüm oyuncuları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: