''Yok Artık Mümkün Değil!'' Dediğimiz Sayılarla; 1000'den Fazla Kadınla Birlikte Olan Ünlü Erkekler

Türk ünlüler de açıklasa da, boş boş muhabbetini etsek...

  1. Russell Brand (1000 küsur)

Katy Perry ile evlendiklerinde; hanımefendinin bu adamda ne bulduğuna çok şaşırmıştık.

Halbuki kadınlar bir şey buluyorlarmış cidden bu adamda, bu duruma Russell Brand'in ilişki ve kaçamak geçmişine baktığımızda ikna olduk.

Kimler yok ki... Geri Hallowell mi ararsınız, Kate Moss mu!

Bir de bu insanların yanına, Russell Brand'i seks bağımlılığı yüzünden psikoloji kliniğine yollayacak kadar fazla sayıda kadını da koyun; etti size 1000.

Reklam
Reklam
  1. Hugh Hefner (1000'in üzerinde)

Çünkü dünyaca ünlü Playboy'un sahibi olmak bunu gerektirir.

Şu anda 86 yaşında olan Hugh Hefner, Esquire dergisine verdiği röportajda bugüne kadar 1000'in üzerinde kadınla birlikte olduğunu açıkladı.

Açıkçası şaşırmadık. 5. Simon Cowell (2000 civarı)

Böyle bir sayıya ulaşıp da psikoloji kliniğine yatmayı aklına getirmeyen bir isim de Simon Cowell.

Son 13 yılını dünyanın en çok izlenen televizyon programlarından biri olan American Idol'da jürilik yaparak geçiren, öncesinde Britain's Got Talent ve X Factor gibi fenomen yarışmaların yapımcılığını üstlenen televizyon canavarının magazine düşen açıklamaları şu şekilde.

''20 yıldır filan, haftada ortalama 2 kadınla birlikte oluyorum.''

Reklam
Reklam

Matematiği size kalmış artık.4. Jack Nicholson (2000'in üzerinde)

Dünyanın gelmiş geçmiş en büyük aktörlerinden biri, Jack Nicholson.
Dünyanın son yıllarda gördüğü en büyük çapkınlardan biri aynı zamanda kendisi.

Her yaşında apayrı bir karizmaya sahip olan Nicholson, her jenerasyonun en seksi kadınları ile birlikte olmayı bir biçimde başarabilmiş durumda. Jack Nicholson'ın tecrübe listesinde Lara Flynn Boyle da var, Bebe Buell de var, ama mesela Kate Moss da var... Anlatabildik mi?

Jack Nicholson'ın bıyık altından magazinlere yansıttığı açıklama da şu şekilde:
''Bir sürü kadınla birlikte oldum; bazılarının anneleriyle de yattım. Bazen de hem annesi hem kızıyla, aynı anda ;) ;)''3. Mick Jagger (4000'e yakın !?)

Listemizde Sex, Drugs & Rock N' Roll dönemine girmiş bulunmaktayız...

Reklam
Reklam

Mick Jagger, dünyanın hala hayatta olan en büyük rock yıldızlarından biri olsa gerek. Kolay değil, The Rolling Stones'un vokalisti kendisi. 1962'den bugüne konserler veriyor, tüm dünyanın ezberlediği şarkılar yazıyor, ve pek tabii kadınları kendine aşık ediyor.

4000 kadınlık liste hiç de gerçek üstü görünmüyor açıkçası, aralarında Angelica Jolie, Uma Thurman ve Farrah Fawcett gibi isimlerin olduğunu da göz önünde bulundurursak, zaten vardır abi 4000. Kesin vardır.

Mick Jagger bugün 72 yaşında, ve her nedense pek az yaşlandı...2. Gene Simmons (ortalama 5000 kiss kiss.)

Sex, Drugs & Rock N' Roll mevzusu en çok bu adam için makbule geçmiş olsa gerek.

Bir dönem dünyanın en büyük rock gruplarından biri olan, şu anda artık bir külte dönüşmüş Kiss'in bas gitaristi ve vokalisti olan Gene Simmons, şu ana kadar 5000 kişi civarında kadın ile birlikte olduğunu iddia ediyor.

Reklam
Reklam

Kiss'in olay yaratan turneleri, konser alanlarını dolduran on binlerce insanı filan göz önünde bulundurursak; Gene Simmons yalan söylemiyor olabilir diye düşünüyoruz.1. Charlie Sheen (5000 civarı)

Kendisi koskoca Charlie Sheen.

Cinsel münasebetler listesinde Brittany Ashland, Brooke Mueller, Robin Wright ve -biliyoruz üzüleceksiniz ama- Winona Ryder ve Denise Richards adlı hanımefendiler mevcut.

Ama 5000'i yakalamak için tüm ünlü ve güzel kadınlarla birlikte olmak yetmiyor herhalde. Charlie Sheen, sıklıkla fahişeleri evine davet eden bir seks bağımlısı...Bu listede ismi geçen hanımefendilerin tepkileri:

Winona Ryder üzgün...

Reklam
Reklam

Angelina Jolie keyifli...

Kate Moss tabii ki takmıyor...

Katy Perry ise hala kaplanlar gibi...