Yök Başkanı Çetinsaya’nın Hakkari Programı Ertelendi

Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya’nın Hakkari programı hava muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe...

Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya’nın Hakkari programı hava muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Çözüm sürecine ilişkin temaslarda bulunmak üzere Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine ziyaretler gerçekleştiren YÖK Başkanı Prof. Dr. Çetinsaya ve beraberindeki heyetin bugün Şırnak’tan Hakkari’ye gelmesi beklenirken, hava muhalefeti nedeniyle programın ileri bir tarihe ertelendiği belirtildi. Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ebubekir Ceylan, makamında basın mensuplarına açıklamada bulunarak, “Sayın YÖK Başkanımız Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya bugün Hakkari’ye gelerek üniversiteyi ziyaret edecekti. Ancak kendileri hava muhalefeti nedeniyle ziyaretini ertelemek zorunda kalmıştır. Hakkari ziyareti iptal edilmemiş olup ileri bir tarihe ertelenmiştir. Kendileri müsait olduğu bir dönemde ilimizi ziyaret edecektir” dedi.

Reklam
Reklam

YÖK Başkanı’nın Hakkari’ye yapacağı ziyaret nedeniyle sabah saatlerinde valilik binası önünde yoğun güvenlik önlemleri alınarak, yüksek binalara keskin nişancılar yerleştirildi. Valilik makamını ziyaret edecek olan YÖK Başkanı, daha sonra Hakkari Üniversitesi’nde üniversite yetkilileri, öğrenciler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelecekti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: