Yok Böyle Dans'ta Defnesiz final!

Ölümüyle tüm Türkiye'yi yasa boğan Defne Joy Foster'ın da yarışmacı olduğu Yok Böyle Dans adlı program hüzünlü bir şekilde sona erdi

Show TV'de yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Yok Böyle Dans adlı yarışma programı dün gece ilk sezon finaliyle ekranlara geldi. Programa 2 hafta önce henüz belirlenemeyen bir nedenle hayatını kaybeden Defne Joy Foster için yapılan veda konuşmaları damgasını vurdu.

Programında başında, Yok Böyle Dans'ın sunucusu Acun Ilıcalı Defne Joy Foster için bir konuşma yaptı. En yakın arkadaşlarından birinin kaybıyla adeta yıkıldıklarını kaydeden Ilıcalı, konuşmakta zorlanınca sözü jüri üyelerine devretti.

Reklam
Reklam

[**

**](http://video.mynet.com/1nisannn/Acun-agladi-aglatti-Yok-Boyle-Dans/1110665)

Ancak jüri üyelerinden Saba Tümer ve Tan Sağtürk de duygularını gizleyemedi. Defne Joy Foster'in saygıyla anıldığı programda, Defne'nin dansları ve jüri ile diyaloglarından oluşan bir mini klip yayınlandı.Klip yayınlandığı sırada stüdyodaki kimse gözyaşlarını tutamadı.

Yarışmanın birinciliği Azra Akın-Nikolay çifti alırken, som altından yapılma ödül daha öncesinde kararlaştırıldığı gibi Defne Joy Foster'ın 3 yaşındaki oğlu Can'a armağan edildi.

[**

**](http://video.mynet.com/1nisannn/Kupa-Minik-Can-in-Yok-Boyle-Dans/1110811)

[Ve Şampiyon Azra Akın & Nikolay](http://video.mynet.com/1nisannn/Ve-Sampiyon-Azra-Akin-Nikolay/1110791/ "Ve Şampiyon Azra Akın & Nikolay") | [www.mynet.com/video](https://www.mynet.com/video "https://www.mynet.com/video")