YÖK onayladı Eskil'e yüksek okul açılıyor

Uzun yıllar açılması istenen Eskil Meslek Yüksekokuluna YÖK Onay verdi.

Uzun yıllar açılması istenen Eskil Meslek Yüksekokuluna YÖK Onay verdi.

Ak Parti İlçe Başkanı Mahmut Oruç yaptığı açıklamada ''Yüksek Öğretim Kurumu , Yüksek Okul Başvurumuzu kabul etti.

Ak Parti döneminde Eskil' e bir çok hizmet geldi bunlardan en önemlisi de Meslek Yüksek Okulu oldu. Hükümetimiz İlçemize yakışır bir hükümet binası yaptı, Sosyal Güvenlik Kurumunu ilçemize kazandırdı.

Ayrıca Trafik Tescil şubesi geldi. Sentetik saha yapımıda hızla devam etmektedir. İlçemize ayrıca 40 küsür bacasız fabrika yapıldı bunlar hayvancılık kooperatifleridir. Eskil Meslek Yüksek Okulu tüm ilçemize hayırlı olsun. Yüksek Okul bizim son hizmetimiz değildir.

Reklam
Reklam

Hizmetlerimiz tüm hızla devam edecektir. Yüksek okulumuzun ilçemize kazandırılmasında emeği geçen İl Başkanımız Fatih Yıldırıcı' ya Milletvekillerimize Ak Parti Aksaray İl yönetmindeki Hemşehrimiz Mimar Kazım Mutlu' ya, Rektörümüz Mustafa Acar' a Belediye Başkanlarımıza ,ve Yüksek Okul Başvuru dosyamızın hazırlanmasında büyük emeği geçen ve bilgisi ve tecrübesiyle bize yön veren Kaymakamımız Fatih Okumuş' a teşekkür ederim'' dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: